The Collectables is weer operationeel

The Collectables heeft met Mark Wegh nieuwe eigenaar

Na ruim 2 jaar keihard buffelen gaat The Collectables een nieuwe fase in. Wat begon als 'Proof of Concept' ontwikkelde zich binnen 2 jaar tot een succesvol platform waarbij voor meer dan 6 miljoen EUR aan Collectables van eigenaar verwisselden. Variërend van Alfa Romeo 4C tot BMW Z8 en van Porsche 964 Turbo tot een unieke VW T1 Electric die naar Zweden vertrok.

Uit het Persbericht:

Platform voor liefhebbersauto’s wordt verder uitgebouwd

23 mei 2023 - The Collectables, het verkoopplatform voor liefhebbersauto’s is overgenomen door Mark Wegh. Met de overname gaat The Collectables een nieuwe fase in, waarin ruimte is om het platform verder uit te bouwen. Joris Roozen lanceerde het platform ruim twee jaar geleden en blijft op de achtergrond betrokken bij de site.
 
In de tijd dat The Collectables bestaat, is het platform een begrip geworden in de wereld van autoliefhebbers. Tientallen exclusieve- en liefhebbersauto’s vonden via de veilingsite een nieuwe eigenaar. The Collectables onderscheidt zich door de focus op kwaliteit, met een strenge voorselectie en een aantrekkelijke, maar vooral ook eerlijke presentatie. Gemiddeld 150 foto’s per auto, inclusief onderhoudshistorie en verleden.

Nieuwe fase
Joris Roozen zegde drie jaar geleden zijn baan als directeur PON Luxury Cars Rotterdam op om zich volledig op de bouw van het platform te kunnen richten. “The Collectables biedt sinds de lancering een service waar veel interesse voor bleek te bestaan. In vrijwel alle landen om ons heen bestonden al dergelijke platforms voor liefhebbersauto’s, behalve in Nederland. Dat het mogelijk is om online, ongezien een collectable te (ver)kopen met tevreden liefhebbers als resultaat is inmiddels ruimschoots bewezen. Nu, na bijna drie jaar pionieren, is het tijd voor een nieuwe fase,” zegt Joris Roozen. “Mark Wegh is met zijn visie, het streven het altijd net iets beter te willen doen en zijn enorme netwerk de gedroomde strategische partner”.

Liefhebbers
Mark Wegh, eigenaar van onder meer Porsche Centrum Gelderland en Porsche Classic Centre Gelderland, is blij met de overname. “Het is een geweldige aanvulling op onze bestaande activiteiten. The Collectables is een platform voor echte liefhebbers en sluit daarom naadloos aan bij wat wij al doen. Ik heb ontzettend veel zin in om mijn enthousiasme en ervaring in te zetten. The Collectables blijft onafhankelijk en zal zich op alle liefhebbersmerken blijven richten, dus zeker niet alleen op Porsche”.

Inmiddels is het platform is weer actief. De eerste auto’s staan er inmiddels op en worden binnen nu en enkele weken geveild. Dus heb je een Collectable die een nieuwe liefhebber verdient? Meld 'm dan hier aan: https://thecollectables.nl/auto-verkopen