Verkoopproces

Je Collectable verkocht in 6 stappen

Je wilt je auto aanbieden maar weet niet zeker of het een Collectable is?
Vul het aanvraagformulier in en Joris, Tom of Wouter neemt binnen 24 uur contact op.
De verkoper betaalt geen kosten!

Goedgekeurd? We vragen je dan om zoveel mogelijk relevante informatie over jouw Collectable aan ons te verstrekken. Tevens ontvang je onze veilingovereenkomst zodat het voor beide partijen duidelijk is wat we van elkaar verwachten.

We bepalen gezamenlijk je minimum verkoopprijs (de zogenaamde ‘reserve’), de datum waarop je auto online gaat en sturen je een fotohandboek en/of brengen je in contact met een autofotograaf.

Onze redactie gaat aan de slag en maakt de kavelbeschrijving. De complete beschrijving van je Collectable wordt ter goedkeuring aan jou voorgelegd en indien akkoord, online geplaatst. 

De veiling gaat live en duurt maximaal 2 weken. De Collectable blijft in jouw bezit op de locatie die jij vertrouwt gedurende de gehele veiling.  

De hoogste bieder wint de veiling alleen als jouw vooraf vastgestelde minimum verkoopprijs (de ‘reserve’) is behaald. Na het aflopen van de veiling betaalt de koper de commissie, waarna wij jullie met elkaar in contact brengen om de transactie af te ronden.