Waarom verkopen via The Collectables?

De voordelen op een rij

Geen kosten. Verkopen via The Collectables is gratis. Je ontvangt dus de volledige verkoopprijs. Alleen de koper (hoogste bieder) betaalt een commissie.

Tijd. Een auto verkopen kost tijd en energie. Wij nemen zoveel mogelijk uit handen. 

Transparant. Je kunt zelf precies zien wat er op jouw Collectable wordt geboden.

Nette, marktconforme prijs. Je bepaalt met ons de minimum verkoopprijs (de ‘reserve’). De veiling en het mechanisme van vraag en aanbod doet de rest.

Geen gedoe. Onnodige proefritten? Thuis overleggen? Op het laatste moment afdingen? Inruilen of ‘ik moet nog even mijn eigen auto verkopen’? Allemaal verleden tijd.

Snel. Binnen 2 weken je auto afgehamerd. Ter vergelijking, de gemiddelde verkoopduur is 30 dagen voor populaire modellen tot 6 maanden in de categorie ‘sportief’ (bron: Nationaal Occasion Onderzoek 2019).

Veilig. Jouw Collectable blijft gedurende het veilingproces in jouw bezit, op de locatie die jij vertrouwt.

Bereik. Mede dankzij onze video’s op Autoblog.nl (2 miljoen unieke bezoekers per maand) en de betrokkenheid van Wouter Karssen zit je Collectable midden in de doelgroep. Bovendien is het online veilen van auto’s beproefd en sterk groeiend. Daarnaast plaatsen we je auto op AutoScout24 en AutoTrader zodat liefhebbers die specifiek naar een type auto op zoek zijn ook jouw auto vinden. 

Omringd door Collectables. Jouw auto wordt omringd door andere Collectables en trekt hierdoor het juiste publiek van liefhebbers aan. Liefhebbers die vooraf waarschijnlijk niet eens wisten dat ze interesse in jouw auto zouden hebben. Bovendien gaan we voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Liever 3 goede auto's op de site dan 30 met een vaag verhaal. 

Persoonlijk. We werken met een klein betrokken team van autoliefhebbers dat zijn sporen heeft verdiend aan beide kanten van de balie. Bel of mail ons en wij staan voor je klaar.

Onafhankelijk. Wij zijn niet gelieerd aan een dealerorganisatie of handelaar en kunnen dus voor zowel koper als verkoper objectief bemiddelen en ondersteunen.

Zie ook de reviews van autoliefhebbers die je voorgingen. Ook je Collectable via ons (laten) verkopen? Meld 'm hier aan.