Over The Collectables

Wie zijn wij?

The Collectables is het online veilinghuis van, voor en door autoliefhebbers. Een doorlopend aanbod van auto's die je niet nodig hebt, maar wél wilt hebben. Van een Peugeot 205 GTI tot een Ferrari F40. 

Vraag en aanbod worden samengebracht door middel van een veiling, waardoor marktconforme prijzen ontstaan.

Onze missie: op transparante en betrouwbare wijze de aan- en verkoop van Collectables faciliteren. Voor eigenaren van Collectables moet dit de gekozen manier worden om volledig ontzorgd, met een duidelijke deadline en zonder kosten of risico een auto te verkopen. Voor liefhebbers op zoek naar een Collectable voorkomen we verrassingen achteraf door een strenge voorselectie, eerlijke presentatie en heldere voorwaarden. 

Hans
Ruim 35 jaar werkzaam in de autobranche met ruime ervaring in de tweedehands verkoop en veilingwereld. Liefhebber, verzamelaar en kenner van snelle youngtimers, maar kan ook andere leuke auto's prima op hun waarde inschatten. Transparantie en bereikbaarheid vindt hij belangrijk, daarom is The Collectables hem ook op het lijf geschreven.

Lars
Heeft na zijn IVA studie meerdere jaren ervaring opgedaan als productspecialist bij Porsche Centrum Gelderland. Zijn aangeboren autoliefde vertaalt zich in een grote, maar vooral zeer diverse kennis van auto's. Dienstverlening en bereikbaarheid staan bij Lars hoog in het vaandel. Dit implementeert hij bij The Collectables, zodat autoliefhebbers kunnen focussen op de lusten en niet de lasten.

Mark
Geboren met het autovirus en 17 jaar geleden zijn droom omgezet in, inmiddels het grootste Porsche Centrum van Nederland en het eerste Porsche Classic Centrum ter wereld. Daarnaast fervent verzamelaar van klassiekers (niet alleen Porsches). Heeft van het organiseren van evenementen en feestjes rondom zijn business zijn tweede natuur gemaakt. The Collectables is daarom ook een perfecte aanvulling binnen de reeds bestaande activiteiten.