Over The Collectables

Wie zijn wij?

The Collectables is het online veilinghuis van, voor en door autoliefhebbers. Een doorlopend aanbod van auto's die je niet nodig hebt, maar wél wilt hebben. Van een Peugeot 205 GTI tot een Ferrari F40. 

Vraag en aanbod worden volledig transparant samengebracht door middel van een veiling, waardoor marktconforme prijzen ontstaan.

Onze missie: op transparante en betrouwbare wijze de aan- en verkoop van Collectables faciliteren. Met name voor eigenaren van Collectables moet dit de gekozen manier worden om eenvoudig, snel, gratis en zonder risico een auto te verkopen.

Joris Roozen
Tekende als kind al wielen op de poppen van z’n zussen. Bezocht over de hele wereld klassieke autoveilingen en kocht ook zelf auto’s uit landen variërend van Oostenrijk tot Japan. Al dan niet online. Verkocht in 2018 na 17 jaar zijn bedrijf gespecialiseerd in high end automotive events, met als specialisatie F1. Hospitality, het net even beter doen en maatwerk loopt als een rode draad door zijn carrière. Werkte meest recentelijk als Directeur bij Pon Luxury Cars. En besloot toch weer terug te gaan naar het ondernemerschap om de manier waarop we Collectable auto’s kopen en verkopen te veranderen. Klik hier voor het interview met BNR over The Collectables.

Tom Verkooijen
Heeft meer dan 2 decennia ervaring in het implementeren van verbeteringen bij bedrijven over de hele wereld, momenteel als CEO van een internationaal adviesbureau. Zijn aangeboren autoliefde vertaalt zich in een (te) grote maar vooral zeer diverse verzameling auto's, die zo vaak als mogelijk gebruikt worden. Als koper van vele tientallen auto's heeft Tom aan de andere kant van de balie gezien hoe deze transacties beter, prettiger en financieel slimmer gedaan kunnen worden en wil hij dat samen met Joris en Wouter gaan realiseren bij The Collectables, zodat autoliefhebbers kunnen focussen op de lusten en niet de lasten.