Over The Collectables

Wie zijn wij?

The Collectables is het online veilinghuis van, voor en door autoliefhebbers. Een doorlopend aanbod van auto's die je niet nodig hebt, maar wél wilt hebben. Van een Peugeot 205 GTI tot een Ferrari F40. 

Vraag en aanbod worden samengebracht door middel van een veiling, waardoor marktconforme prijzen ontstaan.

Onze missie: op transparante en betrouwbare wijze de aan- en verkoop van Collectables faciliteren. Voor eigenaren van Collectables moet dit de gekozen manier worden om volledig ontzorgd, met een duidelijke deadline en zonder kosten of risico een auto te verkopen. Voor liefhebbers op zoek naar een Collectable voorkomen we verrassingen achteraf door een strenge voorselectie, eerlijke presentatie en heldere voorwaarden. 

Joris Roozen
Tekende als kind al wielen op de poppen van z’n zussen. Bezocht over de hele wereld klassieke autoveilingen en kocht ook zelf auto’s uit landen variërend van Oostenrijk tot Japan. Al dan niet online. Verkocht in 2018 na 17 jaar zijn bedrijf gespecialiseerd in high end automotive events, met als specialisatie F1. Hospitality, het net even beter doen en maatwerk loopt als een rode draad door zijn carrière. Werkte meest recentelijk als Directeur bij Pon Luxury Cars. En besloot toch weer terug te gaan naar het ondernemerschap om de manier waarop we Collectable auto’s kopen en verkopen te veranderen. Klik hier (vanaf 24:02) voor het interview met BNR over The Collectables.

Tom Verkooijen
Heeft meer dan 2 decennia ervaring in het implementeren van verbeteringen bij bedrijven over de hele wereld, momenteel als Partner van een internationaal adviesbureau. Zijn aangeboren autoliefde vertaalt zich in een (te) grote maar vooral zeer diverse verzameling auto's, die zo vaak als mogelijk gebruikt worden. Als koper van vele tientallen auto's over de afgelopen jaren heeft Tom aan de andere kant van de balie gezien hoe deze transacties beter, prettiger maar ook financieel aantrekkelijker gedaan kunnen worden. Dit implementeert hij bij The Collectables, zodat autoliefhebbers kunnen focussen op de lusten en niet de lasten.

Hylke Oosterhof
Geniet van alles wat hard gaat, waaronder auto's. Heeft van hospitality en het organiseren van evenementen zijn tweede natuur gemaakt. Daarom werkte hij tijdens zijn studie Media & Entertainment Mgt als bedrijfsleider bij Hippie Fish, een toonaangevende beach club in Zandvoort waar het in de watten leggen van gasten een belangrijke rol speelt. Als je The Collectables al eens hebt gebeld dan heb je hem waarschijnlijk aan de telefoon gekregen om jou te ontzorgen bij het verkopen van jouw Collectable, of het ondersteunen bij de aankoop.