Waarom verkopen via The Collectables?

De voordelen op een rij

The Collectables is het online veilinghuis voor- & door autoliefhebbers met een doorlopend aanbod van auto's die je niet nodig hebt, maar wel wilt hebben. Wij vinden binnen 2 weken een nieuwe liefhebber voor jouw Collectable.

Wil je direct je Collectable aanmelden, klik dan hier. Eerst weten welke voordelen dit biedt voor de verkoper, lees dan verder: 

Geen gedoe. Onnodige proefritten? Thuis overleggen? Op het laatste moment afdingen? Inruilen of ‘ik moet alleen eerst nog mijn eigen auto verkopen’? Allemaal verleden tijd.

Geen commissiekosten. Verkopen via The Collectables is bijna gratis. Je ontvangt dus de volledige verkoopprijs. Alleen de koper (hoogste bieder) betaalt een commissie. Als verkoper vragen we een vergoeding voor de marketingkosten. Je kunt hier kiezen uit 4 verschillende pakketten.

Groot bereik. Mede dankzij onze unieke content en krijgt een grote groep autoliefhebbers jouw Collectable te zien. We merken dat meer dan 70% van ons aanbod wordt gekocht door liefhebbers die niet specifiek naar een bepaald type auto op zoek was. 

Maar daarnaast plaatsen we je auto ook op sites als Classic Driver, Classic Trader, Elferspot, AutoScout24, AutoTrader, zodat de liefhebbers die wél een specifiek type zoeken ook jouw auto vinden. Zowel nationaal als internationaal.

Snel. Binnen 2 weken wordt je auto afgehamerd en weet je waar je aan toe bent. Ter vergelijking, de gemiddelde verkoopduur van een auto is 30 dagen voor courante 'doorsnee' modellen zoals een VW Golf, tot 6 maanden of langer (!) in het segment waarin The Collectables zit (de categorie ‘exclusief/sportief’). 

Bron: Nationaal Occasion Onderzoek 2019.

Kwaliteit boven kwantiteit. We hebben liever 10 goede auto’s op de site dan 30 glimmende auto’s met een vage historie. Iedere Collectable krijgt hierdoor maximale aandacht.

Omringd door Collectables. Jouw auto wordt omringd door andere Collectables en trekt hierdoor het juiste publiek van liefhebbers aan. Liefhebbers die vooraf waarschijnlijk niet eens wisten dat ze interesse in jouw auto zouden hebben. 

Persoonlijk. We werken met een klein betrokken team van autoliefhebbers dat zijn sporen heeft verdiend aan beide kanten van de balie. We willen niet de grootste zijn, wel de beste. Bel of mail ons en wij staan voor je klaar.

Tijd. Een auto verkopen kost tijd en energie. Wij nemen zoveel mogelijk uit handen. 

Transparant. Je kunt precies zien wat er op jouw Collectable wordt geboden.

Nette, marktconforme prijs. Je bepaalt met ons de minimum verkoopprijs (de ‘reserve’). De veiling en het mechanisme van vraag en aanbod doet de rest.

Veilig. Jouw Collectable blijft gedurende het veilingproces in jouw bezit, op de locatie die jij vertrouwt. 

 

Zie de reviews van autoliefhebbers die je voorgingen. Ook je Collectable via ons (laten) verkopen? Meld 'm hier aan.