Vacatures

Van, voor en door autoliefhebbers

Redacteur full-time of part-time

The Collectables groeit! We zijn op zoek naar uitbreiding van onze redactie. Daarom hebben we plaats voor goede schrijvers annex onderzoekers. Weet jij als geen ander waarom een auto een Collectable is? Waarom juist dit exemplaar bijzonder is? Maar vind je het ook leuk om (online) uit te zoeken of de historie klopt en pak je zo nodig zelf de telefoon op om dit uit te zoeken?

Ben je in staat om onze bezoekers op een enthousiaste maar vooral eerlijke manier te voorzien van de juiste beschrijving van de Collectables op ons platform? En kun je deze ook zelf plaatsen in ons CMS en op (internationale) advertentie-sites? Stuur dan je CV onze kant op.

Wat voeg jij toe aan The Collectables? 

  • foutloos Nederlands en Engels in woord & schrift;
  • enthousiast, eerlijk en uiterst secuur de Collectables beschrijven;
  • kennis van auto's en liefst Collectables;
  • ervaring met online publishing;
  • weet hoe je content maakt die mensen willen lezen én delen;
  • een gezonde portie sociale vaardigheid;
  • ervaring met social media is een pré;
  • kennis van beeldbewerking (Photoshop) is een pré.

Hard meegroeien met een jonge start-up van echte autoliefhebbers dus. Overigens, het rijden laten we normaal gesproken over aan Autoblog. Maar uiteraard zal ook jij af en toe een Collectable van dichtbij zien. 

Wat bieden wij?
Een plek binnen het team van dé Nederlandse veilingsite voor Collectables. Van, voor en door autoliefhebbers. Wij brengen 24/7 auto's die je niet nodig hebt, maar wel wilt hebben. Je gaat werken voor een start-up waar kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. We nemen onszelf niet te serieus, maar ons werk en klanten des te meer.

Je kunt werken op ons kantoor in Haarlem, of vanaf elke locatie naar keuze, zolang er maar een snelle internetverbinding is.

Het gaat om maximaal 40 uur per week, flexibel in te delen. Maar daar vertellen we je graag meer over. Mail je CV met daarin eventuele links naar eerder werk, motivatie, en een proeftekst naar [email protected] De proeftekst is een kavelbeschrijving van twee Collectables naar keuze.